عملکرد دستگاه تصفيه فاضلاب صنعتي فروش در اصفهان
بخش عمده فاضلاب متشکل از آب است که در صورت حذف آلاينده ها و ناخالصي هاي آن، ميتواند دوباره در چرخه مصرف قرار گيرد. بنابراين هدف از تصفيه فاضلاب در جوامع امروزي علاوه بر جلوگيري از آلودگي محيط زيست و بروز خطرات بهداشتي، تامين يک منبع آب دائمي و مطمئن جهت مصارفي مانند صنعت و کشاورزي مي باشد.
روش ها و فرايندهاي تصفيه فاضلاب بر اساس کميت و نوع آلاينده هاي موجود در آن و همچنين درجه تصفيه مورد نظر انتخاب مي گردد. در حقيقت فاضلابي که پس از تصفيه به مصرف آبياري در کشاورزي مي رسد با فاضلابي که پس از تصفيه به آبهاي سطحي تخليه مي گردد، داراي روش هاي تصفيه متفاوتي هستند. و يا روش تصفيه فاضلابي به ميزان m3/d 1 با سيستم تصفيه فاضلاب به ميزان m3/s 1 نمي توانند مشابه باشند. در ادامه برخي از متداول ترين واحدهاي تصفيه فاضلاب که در اغلب سيستم هاي تصفيه فاضلاب شهري به کار مي روند، بررسي شده اند.
آشغالگير
اولين واحد عملياتي که عموماً در تصفيه خانه هاي فاضلاب وجود دارد، واحد آشغالگيري است. دو نوع متداول آشغالگيرها يعني آشغالگيرهاي درشت(اندازه منافذ 6 تا 150 ميلي متر) و آشغالگيرهاي ريز(اندازه منافذ کوچکتر از 6 ميلي متر) در تصفيه مقدماتي فاضلاب استفاده مي شود. در تصفيه فاضلاب آشغالگيرهاي درشت به منظور حفاظت پمپ ها، شيرها، خطوط لوله و ديگر ضمائم در برابر آسيب يا انسداد به وسيله چوب يا اشياي درشت به کار مي روند. در برخي از تصفيه خانه ها از آشغالگير ريز بعد از آشغالگير درشت به منظور حذف بيشتر جامدات معلق استفاده مي شود.
دانه گيري
براي حذف مواد دانه اي نظير شن، ماسه، تفاله چاي و قهوه و ... از دانه گيري استفاده مي شود. هدف از دانه گيري تامين موارد ذيل مي باشد:
نگهداري و حفاظت تجهيزات مکانيکي و اجتناب از فرسايش و تخريب زودرس آنها
جلوگيري از پرشدن و گرفتگي لوله ها و کانال ها که در اثر ته نشين شدن دانه ها ايجاد مي شوند.
جلوگيري از ازدياد لجن اوليه و ثانويه به منظور کاهش ظرفيت تغليظ و هضم لجن
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: تصفیه پسابتصفیه فاضلابخاک دیاتومیدستگاه uvرزینرزین آنیونیرزین کاتیونیرزین کایتیونیرسوب