چگونگی کارايي مخزن تصفيه آب خريد در یزد
هنگامي که مخزن خالي ميشود (حتي در حد يک ليوان) حسگرهاي دستگاه تصفيه آب، اين کم شدن آب و افت فشار داخل مخزن را حس ميکنند. و با روشن کردن موتور عمل تصفيه را به جريان مياندازند. و بدين شکل آب تصفيه شده بعد از ممبران و با فشاري که موتور در مدار ايجاد ميکند وارد مخزن ميگردد. زماني که مخزن کامل پر شود حسگرها موتور را خاموش ميکنند. بدين شکل آب براي برداشت بعدي شما آماده ميگردد.
انواع مخزن تصفيه آب در ايران
در بازار مخازن با حجمها و فشارهاي متنوعي موجود است. بسته به ميزان مصرف در طول شبانه روز بايد مخزن با حجم مناسب انتخاب نمود. همچنين مخازن داراي فشارهاي مختلفي مانند 12، 16، 19 و … پاسکال هستند، که بسته به فشاري که براي خروج آب نياز است اين مخازن انتخاب ميگردند. (در صورتي که طول شلنگ کشي زياد شود و يا يخچالهاي سايد حساس به فشار باشند بهتر است از مخازن با فشار بالاتر استفاده شود.)
محل قرار گيري مخزن در دستگاه تصفيه آب و علت آن
اگر کمي دقيقتر به ساختار دستگاههاي تصفيه آب نگاه بيندازيد متوجه خواهيد شد که نحوه شلنگ کشي در دستگاه به نحوي است که ابتدا آب از فيلتر ممبران به مخزن وارد ميگردد و از مخزن به سمت فيلترهاي 5 و 6 و يا 7 (فيلتر پست کربن ، فيلتر مينرال و قليايي) ميرود و پس از آن براي
“آب هنگامي که در يک جا راکد باقي ميماند بو ميگيرد”
علت مهم اين امر نيز وجود برخي املاح و ذرات در آب است و هنگامي که آب براي مدتي به صورت راکد در يکجا قرار باقي بماند اين ذرات و املاح به آب طعم و بويي ناخوشايند ميدهند.
نظرات شما عزیزان:
برچسبها: فیلتر شنیفیلتر کربنیفیلتر هوزینگ استیلفیلتراسیونفیلترمواد شیمیاییهوزینگ استنلس استیل